flexmarkt

193 nieuwsberichten gevonden
Franse uitzender neemt belang in Flexfactory
12 uur
Actual Leader Group, een van de grote spelers op de Franse flexmarkt, heeft per 11 juli een belang genomen in de Nederlandse uitzendonderneming Flexfactory. Het bericht Franse uitzender neemt belang in Flexfactory verscheen eerst op Flexmarkt.
Boudijn Driesen nieuwe directeur Experis Nederland
1 dag
Boudijn Driesen (50) is per direct aangesteld als de nieuwe directeur van Experis Nederland, onderdeel van ManpowerGroup. Het bericht Boudijn Driesen nieuwe directeur Experis Nederland verscheen eerst op Flexmarkt.
Experts in Flex en NBBU lanceren WAB-tool
1 dag
Experts in Flex heeft in samenwerking met de NBBU een WAB-tool ontwikkeld. Hiermee kan aan de hand van de Whk-beschikking over 2019 zeer eenvoudig vastgesteld kan worden wat de premie-effecten zijn door de WAB. Het bericht Experts in Flex en NBBU lanceren WAB-tool verscheen eerst op Flexmarkt.
Opnieuw discriminatie door uitzendbureaus aangetoond
4 dagen
Uitzendbureaus die niet zijn aangesloten bij de brancheorganisaties ABU en NBBU werken op grote schaal mee aan discriminatie. Het bericht Opnieuw discriminatie door uitzendbureaus aangetoond verscheen eerst op Flexmarkt.
Uitzenders en payrollers vrezen gevolgen WAB
5 dagen
Uitzendbureaus en payrollbedrijven zien door de WAB de kosten voor flexkrachten stijgen en de margedruk toenemen. Bovendien verwacht een op de drie de noodzakelijke aanpassing van de salarisadminstratie niet op tijd te kunnen doorvoeren. Dat blijkt uit onderzoek door PW. en Flexmarkt Het bericht Uitzenders en payrollers vrezen gevolgen WAB verscheen eerst op Flexmarkt.
Timo Garstman nieuwe franchisenemer FlexFirst
5 dagen
FlexFirst verwelkomt Timo Garstman (54) als eerste Franchisenemer in de provincie Noord-Holland. Hiermee zet FlexFirst de volgende stap in het realiseren van een landelijke dekking. Het bericht Timo Garstman nieuwe franchisenemer FlexFirst verscheen eerst op Flexmarkt.
21 uitzendbureaus failliet in tweede kwartaal
6 dagen
In het tweede kwartaal van dit jaar gingen 21 uitzendbureaus failliet. Dat brengt het totaal aantal faillissementen in de uitzendbranche dit jaar tot nu toe op 45. Het bericht 21 uitzendbureaus failliet in tweede kwartaal verscheen eerst op Flexmarkt.
IQ Select succesvol in het binden van schaarse chauffeurs
6 dagen
IQ Select, bemiddelaar in de transport en logistiek, hoort bij de snelstgroeiende flexbedrijven in de Flexmarkt Omzetranglijst 2019. Directeur Daan Cobelens over het succes: “De vraag naar chauffeurs is gigantisch. Wij hebben ons volledig op de werving gestort.” Het bericht IQ Select succesvol in het binden van schaarse chauffeurs verscheen eerst op Flexmarkt.
The Employment Group neemt Cottus over
1 week
The Employment Group (TEG), detacheerder van vaklieden, neemt detacheerder van technisch personeel Cottus over. Het bericht The Employment Group neemt Cottus over verscheen eerst op Flexmarkt.
ABU: opnieuw daling uitzenduren en omzet
1 week
In deze afgelopen periode daalde het aantal uitzenduren met 6% en de omzet daalde met 2% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van de ABU over periode 6 (week 21 -24). Het bericht ABU: opnieuw daling uitzenduren en omzet verscheen eerst op Flexmarkt.
Employer branding voor uitzendbureaus: 6 rollen
1 week
Als uitzender of detacheerder zal je serieus werk moeten maken van employer branding. Dat stelt Hans Scheers (marketing en recruitmentadviesbureau Xapax) in zijn meest recente blog. Het bericht Employer branding voor uitzendbureaus: 6 rollen verscheen eerst op Flexmarkt.
Gevolgen WAB voor payrollpensioen nog niet helemaal duidelijk
1 week
Volgens de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) moeten payrollkrachten per 1 januari 2021recht krijgen op een adequate pensioenregeling. Wat houdt dat in? Het bericht Gevolgen WAB voor payrollpensioen nog niet helemaal duidelijk verscheen eerst op Flexmarkt.
Uitzenders en payrollers zien niets in WAB
1 week
Een ruime meerderheid (58%) van de professionals in HR, de uitzendsector en de payrollbranche denkt niet dat de maatregelen uit Wet arbeidsmarkt in balans WAB) het gewenste effect zullen hebben. Dat blijkt uit onderzoek door PW. en Flexmarkt Het bericht Uitzenders en payrollers zien niets in WAB verscheen eerst op Flexmarkt.
De Belgische uitzendmarkt krimpt fors
1 week
Ook de Belgische uitzendmarkt heeft het moeilijk. Het aantal uitzenduren daalt steeds sneller. De oorzaak is de gespannen arbeidsmarkt. Het bericht De Belgische uitzendmarkt krimpt fors verscheen eerst op Flexmarkt.
Rob van der Waals nieuwe sales manager FlexFirst
1 week
Rob van der Waals is per 1 juli 2019 gestart als Sales Manager West-Nederland. Vanuit het regiokantoor Barendrecht gaat hij invulling geven aan de verdere expansie van FlexFirst BV in West Nederland.  Het bericht Rob van der Waals nieuwe sales manager FlexFirst verscheen eerst op Flexmarkt.
Alexander Reuvers commercieel directeur Adecco Nederland
1 week
Alexander Reuvers (47) is benoemd tot commercieel directeur van de Adecco Group Nederland. In zijn nieuwe rol is Reuvers verantwoordelijk voor sales, bidmanagement en accountmanagement. Het bericht Alexander Reuvers commercieel directeur Adecco Nederland verscheen eerst op Flexmarkt.
IMW neemt Anetwerk Personeelsdiensten over
1 week
Investeren in Mens en Werk (IMW), een samenwerking die is voortgekomen vanuit Nettstaff, heeft uitzendbureau Anetwerk Personeelsdiensten overgenomen. Het bericht IMW neemt Anetwerk Personeelsdiensten over verscheen eerst op Flexmarkt.
‘Huidige afrekenmodel houdt uitzenders in gijzeling’
2 weken
Het hanteren van het uurtarief in de uitzendbranche leidt vooral tot een race naar de bodem. Dit afrekenmodel doet geen recht aan de toegevoegde waarde die uitzendkrachten en uitzendbureaus leveren. ”Er moet iets drastisch veranderen in het verdienmodel van uitzendbureaus.” Het bericht ‘Huidige afrekenmodel houdt uitzenders in gijzeling’ verscheen eerst op Flexmarkt.
Janine Bos nieuwe directeur Manpower Nederland
2 weken
Janine Bos is per direct aangesteld als de nieuwe directeur van Manpower Nederland. Zij volgt daarmee Peter van Kleij op die deze rol sinds september 2018 ad interim heeft vervuld. Het bericht Janine Bos nieuwe directeur Manpower Nederland verscheen eerst op Flexmarkt.
Wet DBA update: minimumtarief van € 16 per uur voor zzp’er
2 weken
Er gebeurt weer van alles rond de Wet DBA die de inhuur van zzp'ers moet regelen. Een kort overzicht van de stand van zaken. Er komt in ieder geval een minimumtarief van € 16 per uur voor zzp'ers. Het bericht Wet DBA update: minimumtarief van € 16 per uur voor zzp’er verscheen eerst op Flexmarkt.
Private uitvoering Ziektewet en WGA: zo richt u het in
2 weken
Vanwege de afschaffing van sectorverloning in 2020 overwegen veel uitzenders het eigenrisicodragerschap voor de Ziektewet en de WGA. Private uitvoering kan grote voordelen bieden, maar vergt wel optimale samenwerking tussen meerdere partijen. Hoe schept u de best mogelijke rolverdeling? Het bericht Private uitvoering Ziektewet en WGA: zo richt u het in verscheen eerst op Flexmarkt.
Between Staffing groeit hard op alle fronten
2 weken
Between Staffing heeft een omzetgroei geboekt van 80%. De groeisprong van Between Staffing is grotendeels te danken aan de overname van FastFlex in 2017, die naar eigen zeggen succesvol is verlopen. Het bericht Between Staffing groeit hard op alle fronten verscheen eerst op Flexmarkt.
Gemiddelde uurloon vakantiekrachten € 0,75 omhoog
2 weken
In de zomer van 2019 solliciteren jongeren meer en op beter betaald vakantiewerk. Het gemiddelde uurloon voor een vakantiebaan is € 9,26. Het bericht Gemiddelde uurloon vakantiekrachten € 0,75 omhoog verscheen eerst op Flexmarkt.
Olympia levert naast uitzendkrachten ook cobots
2 weken
Olympia levert voortaan niet alleen uitzendkrachten aan opdrachtgevers, maar ook collaboratieve robots (cobots), die samen met de flexkrachten aan een taak kunnen werken. Het bericht Olympia levert naast uitzendkrachten ook cobots verscheen eerst op Flexmarkt.
Inbound recruitment-specialist Pro Contact breidt uit naar België
2 weken
Het Nederlandse Pro Contact, specialist op het gebied van inbound recruitment, gaat naar België. Het bedrijf opent deze zomer haar eerste vestiging in Antwerpen. Het bericht Inbound recruitment-specialist Pro Contact breidt uit naar België verscheen eerst op Flexmarkt.
Holland Payroll heet voortaan Holland Employment Experts
3 weken
Het Friese Holland Payroll, dat dit voorjaar is overgenomen door Pay for People, heet voortaan Holland Employment Experts. Het bericht Holland Payroll heet voortaan Holland Employment Experts verscheen eerst op Flexmarkt.
Overname van detacheerder TMC
3 weken
Ergon Capital Partners heeft detacheerder TMC overgenomen van Gilde Buy Out Partners. Het bericht Overname van detacheerder TMC verscheen eerst op Flexmarkt.
OTTO Workforce pleit voor herinvoering uitzendvergunning
3 weken
OTTO Work Force wil dat de overheid de misstanden aan de onderkant van de uitzendmarkt aanpakt. Ze pleit voor de herinvoering van de uitzendvergunning en voor een stringenter beleid voor de huisvesting van arbeidsmigranten. Het bericht OTTO Workforce pleit voor herinvoering uitzendvergunning verscheen eerst op Flexmarkt.
Nieuwe vestigingsondernemers Carrière Uitzendbureau
3 weken
Drie vestigingen van Carrière Uitzendbureau hebben nieuwe ondernemers aan het roer. Drachten en Amsterdam Sloterdijk zijn overgenomen door nieuwe ondernemers, de vestiging Breda is overgenomen door de Carrière-ondernemers van de vestiging Tilburg. Het bericht Nieuwe vestigingsondernemers Carrière Uitzendbureau verscheen eerst op Flexmarkt.
Borstlap: sociale zekerheid en scholing voor vast én flex
3 weken
De Commissie Borstlap heeft haar (voorlopige) visie op de arbeidsmarkt gepresenteerd. De denkrichting is duidelijk: minder verschillen tussen vast en flex. Ook voor de flexkracht moet er een sociaal vangnet komen en ook voor de flexkracht moet scholing vanzelfsprekend worden. Het bericht Borstlap: sociale zekerheid en scholing voor vast én flex verscheen eerst op Flexmarkt.

Pagina's

Abonneren op flexmarkt