tips

68 nieuwsberichten gevonden
Fiets naar je Werk-dag: auto populairder dan fiets voor woon-werkverkeer
23 uur
Vorig jaar leek het erop dat Nederlanders steeds vaker op de fiets naar het werk gingen, of het in elk geval voornemens waren. Dit jaar laten de cijfers in het fietsonderzoek van leasemaatschappij ALD Automotive toch een daling zien. Het aantal Nederlanders dat dagelijks naar het werk fietst, is namelijk zelfs onder het niveau van voordat corona zijn intrede deed (negentien procent in 2020).
Natal Dank takes on leadership of the HR Trend Institute
2 dagen
Today, Natal Dank takes on the Director role and leadership of the HR Trend Institute. An influential figure within the international HR community and recognised as a pioneer in the Agile HR movement, Natal is thrilled to be taking on the role of Director and chief trend watcher. “The HR Trend Institute has been my go-to website for years and helps me stay up to date with the latest trends influencing the people strategy of organisations. It’s an honour to take on the Director role from Tom...
Het grote verschil tussen weten en kunnen
4 dagen
U wilt niet weten hoe vaak ik na afloop van een training hoorde het was wel een leuke training hoor, maar het meeste wist ik al wel. Deze verzuchting volgt over het algemeen na een training waarbij de deelnemers door hun baas op training zijn gestuurd. Bij vrijwilligers in open trainingen hoor ik het nooit. Hoe komt dat?
Hoe wordt jouw organisatie een digitale winnaar?
6 dagen
Het opstellen van een digitale transformatie-strategie kan voor veel organisaties het begin zijn van een lange ontwikkelingsreis. Tegelijk kan zon strategie betekenen dat digitale innovaties worden omarmd die een snelle transformatie mogelijk maken.
Waarom het de hoogste tijd is voor bedrijven om elektronische handtekeningen te vertrouwen
6 dagen
Vandaag de dag sluit je zakelijke deals niet meer met handdrukken, maar met elektronische handtekeningen.Doug Luftman, VP en Deputy General Counsel Product, Innovation Services and Government Affairs bij Docusign legt uit dat elektronische handtekeningen een wettelijk erkende methode zijn om contracten te ondertekenen vanuit de hele wereld.
Mensen zijn meer dan hun arbeidsprestatie
6 dagen
Dat mensen meer zijn dan alleen hun arbeidsprestatie kan de lezer van het jaarverslag van de Nederlandse Arbeidsinspectie als centrale boodschap meekrijgen. Maar het zou ook de boodschap kunnen zijn dat veel werkgevers niet weten met welke gevaarlijke stoffen er in hun productieprocessen worden gewerkt en welke risicos werknemers lopen.
IT-leiders moeten hun teams bijscholen om meer waarde uit data te halen
1 week
Nieuw onderzoek van Digital Realty toont aan dat 65 procent van de IT-leiders van een aantal van 's werelds grootste bedrijven zegt dat ze de data-competentie van hun teams moeten vergroten om concurrerend te blijven en waarde uit data te halen. Dit percentage loopt op tot 55 procent voor Europese bedrijven, vergeleken met 78 procent op Noord-Amerikaanse bedrijven, 63 procent voor Latijns-Amerikaanse bedrijven en 48 procent voor Aziatische bedrijven.
Cyberveiligheid moet in handen zijn van de overheid
1 week
Meer dan de helft (57 procent) van Nederland vindt dat de overheid verantwoordelijk is voor hun cyberveiligheid. Deze Nederlanders werden eerder dit jaar dan ook op hun wenken bediend door de aanstelling van een staatssecretaris van Digitalisering. 60 procent van de Nederlanders vindt dat een goede zet van de overheid.
Mensen spelen grote rol in de toekomst van B2B e-commerce
1 week
De afgelopen twee jaar waren onvoorspelbaar en hebben de noodzaak om als B2B-verkoper wendbaar en flexibel te blijven versterkt. B2B-verkopers moeten hun strategie (her)bouwen om toekomstbestendig te worden. Een van de grote aandachtspunten is de toekomst van klantrelaties en de rol van (betere) online klantervaringen.
Emissievrij bouwen en bezorgen binnen de stad
1 week
Het duurt niet lang meer voordat de meeste steden in Nederland emissievrij zijn. De Europese klimaatplannen moeten hiervoor zorgen. Er is de afgelopen jaren een sterke toename van bouwverkeer en bezorgers. Wanneer steden in 2025 meer zero emissie zones gaan invoeren moeten de organisaties hierop voorbereid zijn en dat zijn vraagstukken waar menig bedrijf zich nu al over buigt.
Agile HR Training Programs with PXO Culture
1 week
PXO Culture offers in-house Agile HR learning programs, coaching and consultancy. Through our learning programs, you’ll learn to use the Agile HR mindset and techniques and rituals to build an amazing employee experience, like a customer journey, full of moments that matter for your people and brand. Our Learning, Coaching and Community ensure your team is up and running with Agile HR projects, able to apply design thinking, work evidence-based and collaborate in multi-functional ways. Agile...
Presentations and Keynotes Natal Dank
1 week
Inspiration Natal Dank of the HR Trend Institute is available to give inspiring keynotes and presentations, for small and large audiences. Content and delivery method (one-way, interactive, workshops) can be tailored to the audience. Some titles of recent presentations: T Shaped Skills Getting started with Agile HR Design Thinking in HR Agile Ways of Working Building an HR Strategy How to become an Agile HR Coach and Scrum Master Diversity, Equity and Inclusion Building a Career using Agile...
Groeiende vertrouwenskloof in vaardigheden tussen werkgevers en werknemers
1 week
Cornerstone OnDemand, Inc. heeft de resultaten bekendgemaakt van haar wereldwijde onderzoek naar organisatorische trends in de ontwikkeling van vaardigheden. Het rapport, Addressing the Global Skills Shortage: Your Path Through the Wilderness, is de tweede gedetailleerde, wereldwijde skills-analyse die is uitgevoerd door het Cornerstone People Research Lab.
Wachtwoorden bepalen of een cyberaanval succesvol is
1 week
5 mei was het World Password Day. In dat kader wil Proofpoint consumenten en bedrijven herinneren aan het belang van goede wachtwoorden en hen waarschuwen voor de risicos die gepaard gaan met het hergebruik van wachtwoorden. Hieronder vind je een quote van Mark-Peter Mansveld, VP North Europe, Middle East en Israel bij Proofpoint met enkele belangrijke tips voor World Password Day.
Twee derde Nederlanders vreest inperking privacy met invoering EU-wallet
1 week
Maar liefst 65 procent van de Nederlanders is bang dat hun digitale privacy steeds beperkter wordt met de invoering van een Europese portemonnee. Dit blijkt uit onderzoek van VPNdiensten.nl onder 1.027 Nederlanders van achttien jaar en ouder, uitgevoerd door Panelwizard. Ondanks deze angst vindt ruim een derde van de respondenten het een goed idee als de Europese Unie de digitale identiteit invoert.

Pagina's

Abonneren op tips