werkgevers

486 nieuwsberichten gevonden
1,2 miljoen Nederlandse huizen slim beveiligd
17 uur
Bijna 1,2 miljoen Nederlandse huishoudens maken inmiddels gebruik van slimme beveiligingsapparatuur. De markt is sinds 2017 gegroeid met maar liefst 36 procent.
Explosieve toename Emotet malware
17 uur
G DATA kondigt aan dat het een explosieve toename ziet van Emotet malware. De onderzoekers van G DATA SecurityLab namen het afgelopen halfjaar meer varianten van de malware waar dan in heel 2018.
Hoe betrek ik medewerkers in groeitijden?
2 dagen
Als manager worstel ik met mijn team. We acteren in een dynamische omgeving, waar snelheid het verschil maakt. Mijn afdeling richt zich op duurzaamheid.Ik heb een goed team, maar er is ook spanning onderling, waarschijnlijk door de sterke groei en verandering die we ondergaan. Een zwak punt in alle snelheid is om iedereen te betrekken bij de groei. Hoe verbeter ik dit punt?
Beleggers positief over hun duurzame impact
4 dagen
Verantwoord beleggen en de integratie van milieu-, maatschappelijke en bestuurlijke (ESG-)criteria spelen bij beleggers wereldwijd een steeds grotere rol.
Economische onzekerheid en internationale onrust zorgen voor verdere afkoeling
4 dagen
Huizenprijzen beginnen geleidelijk te normaliseren, stelt ABN AMRO in haar nieuwste Woningmarktmonitor. Dit ondanks het feit dat de markt nog steeds kampt met een ernstig woningtekort en de centrale banken de rente laag houden.
Een op de vijf leidinggevenden start liefst morgen bij nieuwe werkgever
4 dagen
De huidige krapte op de arbeidsmarkt is terug te zien in de mate van loyaliteit van medewerkers richting de werkgever. Hoewel 59 procent van de medewerkers verwacht over twee jaar nog bij dezelfde werkgever te werken, is dit een daling ten opzichte van vier jaar geleden.
Negen van de tien Nederlanders heeft geen idee hoe om te gaan met digitale munten
5 dagen
Uit het Kaspersky-onderzoek Waarom consumenten huiverig zijn voor digitale munten blijkt dat het merendeel van de Nederlanders nog weinig begrip en vertrouwen heeft in zogeheten cryptocurrency.
Digitale reclame in Nederland blijft groter dan andere reclamevormen samen
5 dagen
Digital advertising heeft ook in 2018 traditionele mediatypen als tv, radio en print ver achter zich gelaten. Search houdt het grootste marktaandeel. Influencers rukken op binnen het marketingbudget en de populariteit van banners neemt af.
Bedrijven vertrouwen te veel op cloud-providers voor security
1 week
Een van de belangrijkste reden voor bedrijven om applicaties, klantdata en software-ontwikkeling naar de publieke cloud te brengen is om beveiligingsrisicos te verkleinen.
Werkplek is funest voor smartphones
1 week
De schermen van smartphones zijn het zwakste punt, maar de meeste mensen ergeren zich vooral aan een slechte accu. Studenten en mensen uit de industriesector doen het kortst met hun toestel, ze halen net de twee jaar.
Fiscaal voordeel elektrische auto's dure manier om CO2-uitstoot terug te dringen
1 week
De fiscale stimulering van elektrische autos is een dure maatregel voor het verminderen van C02-uitstoot. Dat schrijft de Algemene Rekenkamer in een brief aan de Tweede Kamer.
Tien excuses bij het aanhoren van klachten
1 week
Het is onprettig om een klacht te krijgen en daarom willen we er liefst zo snel mogelijk vanaf zijn. In plaats dat we er ons ervoor openstellen, schieten we in de weerstand. We luisteren maar half, ontkennen of bagatelliseren de klacht of proberen die af te wimpelen. We vinden het ook moeilijk om verantwoordelijkheid te nemen en kaatsen die zelfs soms terug op de klager zelf.
Dekkingsgraad juni stabiel ondanks dalende rente
1 week
De gemiddelde dekkingsgraad van de Nederlandse pensioenfondsen is in juni onveranderd gebleven op 104 procent. Na de daling in mei, is de rente in juni verder teruggelopen en de aandelenbeurzen noteerden positieve resultaten.
Zakelijke rijder de dupe van maatregelen klimaatakkoord
1 week
Volgend jaar gaat de bijtelling voor elektrische autos al omhoog van vier naar acht procent, zo blijkt uit het klimaatakkoord . Ook betaalt u veel eerder 22 procent bijtelling, omdat de Tesla-taks al vanaf € 40.000,- ingaat.
Excel-gebruikers kwetsbaar door nieuwe aanvalsmethode
1 week
Onderzoekers van Mimecast hebben een zwakke plek ontdekt in Microsoft Excel. Hackers kunnen deze kwetsbaarheid misbruiken om computers wereldwijd te infecteren met malware. De malware wordt gedownload op het moment dat de gebruiker een Excel-document opent.
Hoog tijd om aan de slag te gaan met het Klimaatakkoord
1 week
De NVDE denkt dat Nederland met dit politieke klimaatakkoord de ambitieuze doelstelling kan halen: 49 procent CO2-reductie in 2030. Tegelijkertijd zal er jaarlijks bijsturing nodig zijn.

Pagina's

Abonneren op werkgevers