werkgevers

1105 nieuwsberichten gevonden
24 procent minder nieuwe auto's geregistreerd in maart
16 uur
Het aantal geregistreerde nieuwe personenautos is afgelopen maand met 23,4 procent gedaald ten opzichte van maart 2019, tot 29.496 stuks. Dit betrof grotendeels afleveringen van voertuigen die reeds waren besteld voor de invoering van de maatregelen om het coronavirus te bestrijden.
Tom Haak’s Quarantine School
1 dag
While you are locked up in your home, you might want to learn something. For Tom Haak’s Quarantine School we have gathered some of the videos featuring Tom. Hopefully there is some useful content for you. 12 things to learn if you want a career in HR   Crash Course Employee Experience   HR Tech and the Employee Experience   Three Trends for Learning & Development     How to make an HR Plan (part 1)         The psychology of...
Thuiswerkenden niet bezig met privacy bij videobellen
1 dag
De meerderheid van alle thuiswerkende Nederlanders (56,3 procent) houdt zich niet bezig met zijn of haar privacy tijdens het videobellen. De populairste apps, zoals Skype en Microsoft Teams, blijken onzorgvuldig met online beveiliging; gesprekken worden bijvoorbeeld opgeslagen en soms zelfs gedeeld met overheden.
A tour through the Museum of HR
2 dagen
The Museum of HR is always open! The Museum of HR is under construction, but the good news is that the museum is already open. In this 40 minute video Tom Haak, the Chief Curator of the museum takes you on a virtual tour though four of the current exhibitions. Enjoy!       The Personalized Corona Coping Awareness Inventory is still available free! Committed to support the fight against de COVID-19 pandemic, our partner The Centre for Applied Product Personality Research (CAPPR...
Vijf tips voor een perfecte videosollicitatie
2 dagen
Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep, sociale contacten worden zoveel mogelijk vermeden. Werkzoekenden die net waren begonnen met solliciteren merken waarschijnlijk dat dit nu even op een lager pitje komt te staan. Sollicitatiegesprekken worden vanzelfsprekend uitgesteld. Maar solliciteren kan gelukkig ook heel goed via Skype en FaceTime! Oftewel: videosolliciteren.
Juist nu moeten werkgevers goed voor hun mensen zorgen
3 dagen
De impact van Covid-19 is in heel (werkend) Nederland groot. In een tijd van onzekerheid is het des te belangrijker om goed voor medewerkers te zorgen. Zowel in tevredenheid van medewerkers als in de mate van betrokkenheid is een lichte stijging zichtbaar in 2020 in vergelijking met het afgelopen jaar. Echter, het enthousiasme blijft achter.
Open- en klikratio's in de lift
3 dagen
De gemiddelde open- en klikratios van e-mail zijn in 2019 gestegen ten opzichte van een jaar eerder. Bedrijven weten hun doelgroepen steeds effectiever te bereiken met e-mail. Dit blijkt uit de DDMA Nationale E-mail Benchmark 2020, die vorige week is gepubliceerd.
Hoe motiveer ik thuiswerkers in corona-tijd?
3 dagen
In verband met de pandemie (COVID-19) hebben we veel mensen thuis zitten. Het bezinnen op de toekomst in deze crisistijd is belangrijk, maar er is veel onzekerheid. Deze tijd doorkomen, op een constructieve manier, is wat we willen aanbieden aan medewerkers (thuis). Talentmanagement lijkt me een goede optie, maar hoe kan ik medewerkers motiveren?
Onveilig thuiswerken: angst reëel dat toegang belangrijker wordt geacht dan security
1 week
Ethiek is ver te zoeken in de hacking community. Het is bekend dat cybercriminelen snel inhaken op de actualiteit. Het is niet anders met de corona-crisis. Nu Nederland massaal thuiswerkt, hebben hackers tal van nieuwe ingangen om gevoelige informatie te bemachtigen. Thuiswerken gebeurt namelijk lang niet altijd veilig: veel thuiswerkers maken gebruik van hun eigen apparaten via al dan niet veilige cloudverbindingen.
Meerderheid studenten bereid bij te springen in zorg en distributie
1 week
Een groot deel van de studenten in de randstad is bereid om bij te springen waar nodig ten tijde van de coronacrisis. 62 procent van de studenten staat direct open voor flexwerk in de zorg en 60 procent wil graag helpen in de logistiek of voedselindustrie. Nog eens 50 procent zou aan de slag willen in de schoonmaak of kinderopvang.

Pagina's

Abonneren op werkgevers