tips

1790 nieuwsberichten gevonden
Verbeter uw supplychain, verbeter uw klantervaring
18 uur
De huidige consumptiemaatschappij vormt een enorme uitdaging voor logistieke managers. Organisaties als Amazon en Alibaba hebben de consumenteneconomie gepopulariseerd, en de kenmerkende probleemloze levering legt de lat hoger voor bedrijven van alle groottes en in alle sectoren.
Een carrière in cybersecurity: vijf tips
1 dag
Meer dan ooit is er veel vraag naar experts in cybersecurity, een branche die zeer breed is met een verscheidenheid aan benodigde vaardigheden. Bovendien is cybercriminaliteit 24-7 actief en ontwikkelt de technologie zich in een steeds hoger tempo.
Ziekteverzuim eerste kwartaal 2021: licht dalende trend
1 dag
Ondanks dat in het eerste kwartaal van 2021 het ziekteverzuim nog altijd hoog is, laten de cijfers vanaf eind 2020 een licht dalende trend zien in een aantal sectoren. Dit volgt op een coronajaar met de hoogste verzuimcijfers sinds jaren. In het voorjaar 2020 was er relatief meer psychisch verzuim.
De pandemie maakt persoonlijke moederdagcadeaus populair
2 dagen
Bijna 60 procent van de Nederlanders viert Moederdag, een feestdag waarbij chocolade en bloemen veruit de populairste cadeaus zijn. Toch is er een verschuiving zichtbaar die mede toe te schrijven is aan de Corona-pandemie. Persoonlijke moederdagcadeaus zoals fotoproducten die gemakkelijk door de brievenbus passen, hebben flink aan populariteit gewonnen.
IT is vertragende factor bij 44 procent van de organisaties
2 dagen
Ruim twee op de vijf (44 procent) C-level executives geeft aan dat IT een vertragende factor is binnen hun organisatie, terwijl ze nu juist snel willen en moeten inspelen op de ontwikkelingen in de markt. Dit blijkt uit onderzoek van Telindus onder 153 C-level executives. Zo geeft 48 procent aan dat verouderde automatisering en legacy-systemen groei en innovatie in de weg staan.
A simple tool to reduce new hire turnover
3 dagen
New hires are a risky group New hires are a risky group, especially in these days when many people have to work remote. The daughter of a friend quit her first job last week, after six months. Her boss and other people in the organisation were surprised. Some of the comments she got: You just started. You were doing so well. The first six months are always a bit boring. I talked to her, and she told me that during these six months hardly anybody, and certainly not her boss, had asked her:...
Hoge werkdruk bij grote organisaties zet klantervaring onder druk
3 dagen
In een nieuw onderzoek van Ricoh zijn 952 Europese kantoormedewerkers van bedrijven met meer dan 1.000 werknemers bevraagd. Hieruit blijkt dat vijftien procent van de Nederlandse medewerkers van menig is dat hun bedrijf tijdens de pandemie inkomsten is misgelopen als direct gevolg van een slechte klantervaring.
Workplace after Covid-19 and news of the HR Trend Institute
1 week
This week in the newsletter In this newsletter we cover: The latest episodes of “Talking HR Trends with Natal & Tom” HR Live show: The video HRcoreNORDIC 2021 HR Strategisch Jaarcongres 2021 Nationaal HR Analytics Congres 2021 FiAD 2021 Add Tom Haak to your Team Talking HR Trends with Natal and Tom Why you need to get serious about people analytics People analytics is certainly on the rise. Maybe it is no longer a trend, but most organisations are certainly not...
Ontmaskert u de verraders?
1 week
Bent u een goede leugendetector? Kunt u elke verrader ontmaskeren? En zo ja, waar denkt u dat dan op te baseren? Sommige mensen denken het meteen in de gaten te hebben als iemand moedwillig de waarheid verdraait of iets achterhoudt. En als je hen vraagt waaraan ze dat merken, sommen ze vooral hun observaties van de lichaamstaal van de verdachte persoon op.
Leergieriger door coronacrisis: vooral vrouwen en jongeren gemotiveerd om te leren
1 week
U blijven ontwikkelen - op persoonlijk vlak of op werkgebied - is belangrijk. Voor de mate waarin u geluk ervaart, maar ook om mee te komen op de arbeidsmarkt. De coronacrisis heeft deze behoefte dan ook vergroot. Dit blijkt uit het onderzoek van Intermediair en Springest - in samenwerking met onafhankelijk veldwerkbureau Panel Inzicht - onder 1.000 respondenten.

Pagina's

Abonneren op tips